Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Passport Club Utazási Iroda

A repülős utak specialistája!

Hívjon minket

27/501-750

Várjuk hívását nyitva tartási időnkben hétfőtől-péntekig
9:00-17:00 és szombaton 9:00-12:00 között.
Visszahívást kérek

Kapcsolat

Passport Club '99 Utazási Iroda 

Cím: 2600 Vác, Március 15. tér 16-18.
Tel.: 27/501-750 
Fax: 27/501-751
Mobil: 30/286-6000
E-mailinfo@passportclub.hu , passportclub@passportclub.hu
Webwww.passportclub.hu
 

Bankszámla szám: CIB Bank: 10700323-27428100-51100005
MKEH engedélyszám: U-000554
Adószám:13017161-2-13

Irodánk elhelyezkedése:
Irodánk Vác belvárosában a Harangpavilonnál található, kb. 5 percre a Központi Buszpályaudvartól illetve a Vasútállomástól, a Széchenyi utcán haladva a Dunapart felé. Parkolni legközelebb ingyenesen a Káptalan utcában lehetséges, mivel a térre gépkocsival behajtani tilos!

 

Nyitva tartás: H-P: 9:00-17:00  SZO: 9:00-12:00
 

 Tevékenységi kör:

 • külföldi és belföldi utazások értékesítése
 • saját szervezésű utak teljes körű lebonyolítása
 • bel- és külföldi szakmai és incentive utak szervezése
 • egyéni és csoportos síutak
 • repülőjegy értékesítés a legkedvezőbb díjtételekkel
 • szállásfoglalás és autó-bérlés világszerte
 • utasbiztosítások

GM eng.szám: U-000554

 

A Passport Club'99 Utazási Iroda 1999 óta működik Vác belvárosában. Fő tevékenységünk a megbízható magyar és külföldi utazásszervezők kínálatának magas színvonalon történő értékesítése. Online számítógépes rendszerünk lehetővé teszi az azonnali helyfoglalást, munkatársaink személyes utazási tapasztalatai pedig a professzionális kiszolgálást.

Legyen Önnek is egy Utazási Irodája... ahol az utas a legfontosabb!

AJÁNLATKÉRÉS ÉS FOGLALÁSI ÚTMUTATÓ

Amennyiben nem a személyes ügyintézést választja az utazásához honlapunk ajánlatot kérhet, illetve utazásának megrendelésére több lehetőség is rendelkezésére áll:

 • Elküldheti ajánlatkérését a honlapunkon található AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva, illetve az ott található adatlap pontos kitöltésével és elküldésével.
 • TELEFON-on keresztül.(06/27/501-750)
 • E-MAIL-ben. (info@passportclub.hu)

Ajánlatkérés lépésről-lépésre:

Az ajánlatkérés megérkezése után munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban vagy telefonon visszajeleznek Önnek a kért utazással kapcsolatban. Az ajánlatunk tartalmazza az út pontos árát, indulási időpontját (ha már rendelkezésre áll, akkor a tájékoztató menetrendet), és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót.

Az ajánlatunk megérkezése után, ha ajánlatunk elnyeri tetszését, megrendelőt küldünk Önnek, amely alapján kell fizetnie az utazás teljes részvételi díjának előlegét. Az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a , ha az indulástól számított 30 napon belül történik a foglalás akkor a teljes részvételi díjat kell befizetnie. A visszaigazoláson a fizetési határidő és fizetendő összeg  pontosan fel van tüntetve.

Az utazási díjat fizetheti:

 • személyesen készpénzben,
 • átutalhatja bármelyik számlánkra
 • illetve bármelyik CIB Bank fiókban közvetlenül befizetheti a számlánkra.

Ez utóbbi a leggyorsabb és egyben teljesen költségmentes megoldás. A befizetéskor kérje, hogy nevét és lehetőleg a visszaigazoláson szereplő foglalási számot tűntessék fel a befizetési megbízáson.

A pénz megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk.

A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk ki, jutatjuk el Önhöz azutazáshoz szükséges dokumentumokat. Repülős utazásoknál irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) és induláskor a repülőtéren az utazásszervező iroda képviselőjétől kapja meg repülőjegyet és egyéb utiokmányokat (Biztosítás, Szállásvoucher stb.)

A részvételi jegy tartalmazza az utazásukhoz szükséges minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, és helyét visszautazás idejét, választott szállást és ellátást stb. Kérjük figyelmesen olvassa el és ha e-mailen kapja meg nyomtassa ki a részvételi jegyet, mivel ezzel tudja átvenni a repülőtéren az utiokmányokat!

FONTOS TUDNIVALÓK!

A Passport Club '99 Kft. oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az ajánlatkérő űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés. Az utazási az utas és az utazás szervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.

A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e a Passport Club '99 Kft. Utazási Irodának. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak.

Legnagyobb gondosság és gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a Passport Club '99 Kft. Utazási Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Passport Club '99 Kft. Utazási Iroda kizárja a felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Passport Club '99 Kft. Utazási Iroda segít újabb utat találni., vagy közvetítői díj nélkül a befizetett teljes összeget visszafizeti.

Az interneten feltüntetett árak, utazási díjak igen kis mértékű eltérése lehetséges a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő érték az érvényes.

Várjuk jelentkezését:

 • e-mailben,
 • telefonon,
 • vagy személyesen irodánkban.
 • Amennyiben nem a személyes ügyintézés mellett dönt utazási irodánk gyakorlott utazási tanácsadói szívesen állnak rendelkezésére az utazás kiválasztásában, vagy megfelelő információ szolgáltatásában.
 • Az utazás díj megfizetéséhez, vagy az útiokmányok átvételéhez sem szükséges személyesen megjelennie az irodánkban. Ügyfeleink többsége választja a kényelmesebb és időtakarékosabb telefonos vagy on-line ügyintézést.

Az utazási díjat megfizetheti:

 • személyesen az irodában,
 • banki átutalással,
 • vagy bármely CIB Bankban számlánkra való befizetéssel. Kérjük, hogy a befizetési megbízáson rögzíttesse nevét és lehetőleg az út foglalási számát.)
még töltünk